Cine suntem noi:


Sandwich Time a luat fiinta din dorinta oamenilor de a manca proaspat si sanatos. Suntem mandri si onorati ca beneficiem de increderea unui numar foarte mare de consumatori fideli care apreciaza si cumpara produsele noastre.

Firma fondata de Tache Robert in 1997, deschidea un magazin unde fabrica si vindea inghetata si produse de patiserie pana in 2003 cand activitatea a fost exclusiv de productie si vanzare de sandwich-uri si salate.

In 2006 am inaugurat noua fabrica in Pipera - Voluntari al carei laborator de peste 500 mp este amenajat si utilat conform cerintelor europene si am implementat Sistemul de Management al Calitatii conform standardului ISO 9001 din 2001 si Sistemul de Management al Sigurantei Alimentului conform standardului ISO 22000 din 2005.

Cu o medie anuala de peste 50 de angajati asiguram productia, vanzarea si distributia in Bucuresti si judetul Ilfov, iar in perioada de vara in Constanta si pe Litoral. Ne puteti gasi produsele in reteaua proprie de vitrine frigorifice si automate de vending amplasate in majoritatea statiilor de metrou, in scoli, facultati, cladiri de birouri, spitale, cafenele, pub-uri. Vindem produsele noastre en gros catre clienti care au magazine proprii, firme de vending, organizatori de evenimente. Painea facuta in brutaria proprie de calitate superioara, ingredientele proaspete, atent selectionate, timpul de fabricare de maxim opt ore inaintea livrarii, distributia proprie asigurata cu sase autoutilitare frigorifice de 3.5 t, toate definesc responsabilitatea si grija pentru oameni.

Sandwich Time crede intr-un viitor in care toti oamenii vor manca sanatos, lucru care ne obliga sa ne dedicam in continuare realizarii de produse care sa satisfaca exigentele si gusturile clientilor. Aplicam cu mare rigurozitate in activitatea zilnica standardele cerintelor europene implementate ISO 22000 din 2005 si ISO 9001 din 2008.